SMAS Islam Hasmi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Islam Hasmi
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20270720
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln. Raya Cimanglid, Ciapus, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Islam Hasmi nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jln. Raya Cimanglid, Ciapus, Kalurahan/Désa Sukamantri Kacamatan Tamansari, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20270720.


Alephbet Edu.png