SMAS Islam Pambudi Luhur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Islam Pambudi Luhur
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231304
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Gunung Salak Endah Desa Cibening Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Islam Pambudi Luhur nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Gunung Salak Endah Désa Cibening Pamijahan, Kalurahan/Désa Cibening Kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231304.


Alephbet Edu.png