SMAS Islam Riyadlul Jannah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Islam Riyadlul Jannah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20251938
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.M.Bakri Kaum, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Islam Riyadlul Jannah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.M.Bakri Kaum, Kalurahan/Désa Singajaya Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20251938.


Alephbet Edu.png