SMAS Kornita

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Kornita
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231308
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Tanjung Kampus IPB Bogor, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Kornita nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Tanjung Kampus IPB Bogor, Kalurahan/Désa Babakan Kacamatan Dramaga, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231308.


Alephbet Edu.png