SMAS Ma Arif Nu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Ma Arif Nu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268864
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kreteg No. 55 Kp. Sukajaya Rt. 01/02, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Ma Arif Nu nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kreteg No. 55 Kp. Sukajaya Rt. 01/02, Kalurahan/Désa Pagelaran Kacamatan Ciomas, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268864.


Alephbet Edu.png