SMAS Madania

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Madania
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231312
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiPerum. Telaga Kahuripan , Ds. Tegal Kec. Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Madania nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Perum. Telaga Kahuripan , Ds. Tegal Kec. Kemang, Kalurahan/Désa Tegal Kacamatan Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231312.


Alephbet Edu.png