SMAS Mafazah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Mafazah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231313
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. M. Nuh Noor Barengkok, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Mafazah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. M. Nuh Noor Barengkok, Kalurahan/Désa Barengkok Kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231313.


Alephbet Edu.png