SMAS Man Ana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Man Ana
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69774834
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Susukan Desa Gunung Picung Rt. 02 Rw. 02, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Man Ana nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Susukan Désa Gunung Picung Rt. 02 Rw. 02, Kalurahan/Désa Gunung Picung Kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69774834.


Alephbet Edu.png