SMAS Manbaul Huda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Manbaul Huda
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231314
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Trans Yogie Serena , Ds. Sirnasari, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Manbaul Huda nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Trans Yogie Serena , Ds. Sirnasari, Kalurahan/Désa Sirnasari Kacamatan Tanjung Sari, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231314.


Alephbet Edu.png