SMAS Mandala

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Mandala
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231315
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Hegarsari No. 10 Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Mandala nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Hegarsari No. 10 Leuwiliang, Kalurahan/Désa Cibeber I Kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231315.


Alephbet Edu.png