SMAS Marsudirini

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Marsudirini
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231317
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiPerum Telaga Kahuripan Ds. Tegal Kec. Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Marsudirini nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Perum Telaga Kahuripan Ds. Tegal Kec. Kemang, Kalurahan/Désa Tegal Kacamatan Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231317.


Alephbet Edu.png