SMAS Miftahul Huda Al Barkah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Miftahul Huda Al Barkah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20272074
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. H. Miharja, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Miftahul Huda Al Barkah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. H. Miharja, Kalurahan/Désa Sukawangi Kacamatan Sukamakmur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20272074.


Alephbet Edu.png