SMAS Muhammadiyah Pamijahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Muhammadiyah Pamijahan
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232368
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln. K.H. Abdul Hamid Km.15, Kp. Sindang Baru, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Muhammadiyah Pamijahan nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jln. K.H. Abdul Hamid Km.15, Kp. Sindang Baru, Kalurahan/Désa Ciasmara Kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232368.


Alephbet Edu.png