SMAS Muhammadiyah Puraseda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Muhammadiyah Puraseda
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253120
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Puraseda Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Muhammadiyah Puraseda nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Puraseda Leuwiliang, Kalurahan/Désa Puraseda Kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253120.


Alephbet Edu.png