SMAS Nurul Falaah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Nurul Falaah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20252959
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pahlawan No. 06 Kp. Bulaksaga Rt 03 Rw 06, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Nurul Falaah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Pahlawan No. 06 Kp. Bulaksaga Rt 03 Rw 06, Kalurahan/Désa Cibadung Kacamatan Gunung Sindur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20252959.


Alephbet Edu.png