SMAS Nurul Hikmah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Nurul Hikmah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231303
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Jonggol Kp. Cibucil, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Nurul Hikmah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Jonggol Kp. Cibucil, Kalurahan/Désa Suka manah Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231303.


Alephbet Edu.png