SMAS PGRI Jonggol

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS PGRI Jonggol
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232391
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. M. Bakri Kaum Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS PGRI Jonggol nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. M. Bakri Kaum Jonggol, Kalurahan/Désa Singajaya Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232391.


Alephbet Edu.png