SMAS PGRI Leuwiliang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS PGRI Leuwiliang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200669
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Anyar Cibeber Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS PGRI Leuwiliang nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Anyar Cibeber Leuwiliang, Kalurahan/Désa Cibeber I Kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200669.


Alephbet Edu.png