SMAS PGRI Rumpin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS PGRI Rumpin
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231348
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Leuwihalang Rt 02/05, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS PGRI Rumpin nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Leuwihalang Rt 02/05, Kalurahan/Désa Cibodas Kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231348.


Alephbet Edu.png