SMAS Pandu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Pandu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200667
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cibungbulang Km 15 Bogor, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Pandu nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cibungbulang Km 15 Bogor, Kalurahan/Désa Girimulya Kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200667.


Alephbet Edu.png