SMAS Plus Ibnu Sina

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Plus Ibnu Sina
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69775678
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Cikampak - Segog Km 9, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Plus Ibnu Sina nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Cikampak - Segog Km 9, Kalurahan/Désa Cibening Kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69775678.


Alephbet Edu.png