SMAS Purwa Bhakti

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Purwa Bhakti
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268437
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Veteran 3 Tapos, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Purwa Bhakti nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Veteran 3 Tapos, Kalurahan/Désa Cileungsi Kacamatan Ciawi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268437.


Alephbet Edu.png