SMAS Puspa Bangsa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Puspa Bangsa
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20271986
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Surupan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Puspa Bangsa nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Surupan, Kalurahan/Désa Cibadak Kacamatan Sukamakmur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271986.


Alephbet Edu.png