SMAS Puspa Mekar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Puspa Mekar
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20254122
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Nyangkokot Rt.04 Rw.05, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Puspa Mekar nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Nyangkokot Rt.04 Rw.05, Kalurahan/Désa Gunung Sari Kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20254122.


Alephbet Edu.png