SMAS Riyadlul Jannah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Riyadlul Jannah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200671
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Madnur Babakan Ciseeng, Kmp. Binong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Riyadlul Jannah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Madnur Babakan Ciseeng, Kmp. Binong, Kalurahan/Désa Babakan Kacamatan Cisééng, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200671.


Alephbet Edu.png