SMAS Saint Enoch

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Saint Enoch
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253093
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiPerum Citra Indah Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Saint Enoch nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Perum Citra Indah Jonggol, Kalurahan/Désa Sukamaju Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253093.


Alephbet Edu.png