SMAS Sampoerna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Sampoerna
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20271371
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Sukabumi Km 17 No. 61 Caringin Bogor, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Sampoerna nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sukabumi Km 17 No. 61 Caringin Bogor, Kalurahan/Désa Caringin Kacamatan Caringin, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271371.


Alephbet Edu.png