SMAS Sejahtera Yasina

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Sejahtera Yasina
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232412
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mayjen Hr Edi Sukma Km. 22 Desa Wates Jaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Sejahtera Yasina nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Mayjen Hr Edi Sukma Km. 22 Désa Wates Jaya, Kalurahan/Désa Tugu Jaya Kacamatan Cigombong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232412.


Alephbet Edu.png