SMAS Smart Ekselensia Indonesia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Smart Ekselensia Indonesia
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231356
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Parung Bogor Ds. Jampang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Smart Ekselensia Indonesia nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Parung Bogor Ds. Jampang, Kalurahan/Désa Jampang Kacamatan Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231356.


Alephbet Edu.png