SMAS Taman Islam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Taman Islam
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200673
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kh. Abdul Hamid Km. 4 Situ Udik Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Taman Islam nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kh. Abdul Hamid Km. 4 Situ Udik Cibungbulang, Kalurahan/Désa Situ Udik Kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200673.


Alephbet Edu.png