SMAS Tarbiyatul Falah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Tarbiyatul Falah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200674
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Abdul Fatah Km 4, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Tarbiyatul Falah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Abdul Fatah Km 4, Kalurahan/Désa Cinangka Kacamatan Ciampéa, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200674.


Alephbet Edu.png