SMAS Taruna Terpadu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Taruna Terpadu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232403
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Semplak Salabenda Blk. Telkom Ds. Parakan Jaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Taruna Terpadu nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Semplak Salabenda Blk. Telkom Ds. Parakan Jaya, Kalurahan/Désa Parakan Jaya Kacamatan Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232403.


Alephbet Edu.png