SMAS Terpadu Atam Bina Insani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Terpadu Atam Bina Insani
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232404
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Ace Tabrani No. 01 Panjaungan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Terpadu Atam Bina Insani nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Ace Tabrani No. 01 Panjaungan, Kalurahan/Désa Kalong I Kacamatan Leuwisadeng, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232404.


Alephbet Edu.png