SMAS Triple J Citeureup

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Triple J Citeureup
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200675
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Landbouw , Ds. Karang Asem Barat No.25, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Triple J Citeureup nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Landbouw , Ds. Karang Asem Barat No.25, Kalurahan/Désa Karang Asem Barat Kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200675.


Alephbet Edu.png