SMAS Yadika 7 Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Yadika 7 Bogor
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231361
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kemang No. 12, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Yadika 7 Bogor nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kemang No. 12, Kalurahan/Désa Parakan Jaya Kacamatan Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231361.


Alephbet Edu.png