SMA Al Amin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Al Amin
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69827809
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Tamrin No. 1 Cibening, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Al Amin nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Tamrin No. 1 Cibening, Kalurahan/Désa Cibening Kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69827809.


Alephbet Edu.png