SMA Al Kamil Islamic Boarding School

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Al Kamil Islamic Boarding School
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69943680
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Bandung Cianjur No. 53, Kabupatén Cianjur, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Al Kamil Islamic Boarding School nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Cianjur. Alamat lengkepna di Jl. Raya Bandung Cianjur No. 53, Kalurahan/Désa Hegarmanah Kacamatan Sukaluyu, Kabupatén Cianjur, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69943680.


Alephbet Edu.png