SMA Al Minhaj

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Al Minhaj
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69866096
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Ciburial Sukamaju Rt 001 Rw 011, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Al Minhaj nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Ciburial Sukamaju Rt 001 Rw 011, Kalurahan/Désa Sukamantri Kacamatan Tamansari, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69866096.


Alephbet Edu.png