SMA Bina Spora Mandiri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Bina Spora Mandiri
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69799885
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Pasir Menjul Rt 02 Rw 01 Desa Pasir Jaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Bina Spora Mandiri nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Pasir Menjul Rt 02 Rw 01 Désa Pasir Jaya, Kalurahan/Désa Pasir Jaya Kacamatan Cigombong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69799885.


Alephbet Edu.png