SMA Citra Berkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Citra Berkat
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69953981
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiPerum Citra Indah Belakang Ruko Shopping Street No. 6 - 7, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Citra Berkat nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Perum Citra Indah Belakang Ruko Shopping Street No. 6 - 7, Kalurahan/Désa Sukamaju Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69953981.


Alephbet Edu.png