SMA Dar El Fikri Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Dar El Fikri Cianjur
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69883257
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln. Bojongsari Kp. Nyalindung, Kabupatén Cianjur, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Dar El Fikri Cianjur nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Cianjur. Alamat lengkepna di Jln. Bojongsari Kp. Nyalindung, Kalurahan/Désa Sukaluyu Kacamatan Sukaluyu, Kabupatén Cianjur, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69883257.


Alephbet Edu.png