SMA IC Magnetschool

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA IC Magnetschool
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69901004
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKampung Pasir Ipis, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA IC Magnetschool nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kampung Pasir Ipis, Kalurahan/Désa Gunung Mulya Kacamatan Tenjolaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69901004.


Alephbet Edu.png