SMA IT Darul Qur An

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA IT Darul Qur An
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20271471
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Puspiptek Pembangunan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA IT Darul Qur An nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Puspiptek Pemwangunan, Kalurahan/Désa Pabuaran Kacamatan Gunung Sindur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271471.


Alephbet Edu.png