SMA International Islamic School Of Indonesia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA International Islamic School Of Indonesia
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20252077
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Hambalang Rt/Rw 05/02, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA International Islamic School Of Indonesia nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Hambalang Rt/Rw 05/02, Kalurahan/Désa Hambalang Kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20252077.


Alephbet Edu.png