SMA Islam Al Madinah Malati

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Islam Al Madinah Malati
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69861171
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Malati Indah Rt 02 Rw 08 Singasari Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Islam Al Madinah Malati nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Malati Indah Rt 02 Rw 08 Singasari Jonggol, Kalurahan/Désa Singasari Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69861171.


Alephbet Edu.png