SMA Islam Cikal Harapan 2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Islam Cikal Harapan 2
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69908200
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiPerumahan Citraindah City Jl Raya Cileungsi-Jonggol Km 23, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Islam Cikal Harapan 2 nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Perumahan Citraindah City Jl Raya Cileungsi-Jonggol Km 23, Kalurahan/Désa Sukamaju Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69908200.


Alephbet Edu.png