SMA Islam Daarul Arham

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Islam Daarul Arham
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231290
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Raya Tenjo -Parungpanjang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Islam Daarul Arham nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Raya Tenjo -Parungpanjang, Kalurahan/Désa Batok Kacamatan Ténjo, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231290.


Alephbet Edu.png