SMA Negeri 1 Leuwisadeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Leuwisadeng
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69954894
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp Kali Pasir, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Leuwisadeng nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp Kali Pasir, Kalurahan/Désa Leuwisadeng Kacamatan Leuwisadeng, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69954894.


Alephbet Edu.png