SMA Pemberdayaan Ummat An Nahl

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Pemberdayaan Ummat An Nahl
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69899711
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp.Pasar Kemis Rt 03 Rw 03, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Pemberdayaan Ummat An Nahl nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp.Pasar Kemis Rt 03 Rw 03, Kalurahan/Désa Gunung Picung Kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69899711.


Alephbet Edu.png