SMA Plus Liwaul Furqon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Plus Liwaul Furqon
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69824824
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Raya Karacak Rt 03 Rw 04, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Plus Liwaul Furqon nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Raya Karacak Rt 03 Rw 04, Kalurahan/Désa Karacak Kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69824824.


Alephbet Edu.png